Min blogg

Min blogg

Välkommen !

Här ska jag försöka uppdatera vad som händer med mig och hundarna - med tankar, bilder och annat ...

Nu är vi snart 3 veckor...

Vad händer hos oss...Posted by Marita Fri, April 17, 2015 20:52:21
Nu har valparna hunnit bli 2 veckor och 5 dagar. De utvecklas som de ska och vi har det bra här hemma smiley

Vår kvällsrunda

Vad händer hos oss...Posted by Marita Mon, April 06, 2015 20:37:51
Här är bilder från våra promenader, från sommaren men lägger upp dem nu så att det syns hur underbart vi bor ...Någon vinterbild slank visst med oxå smiley

VALPAR IGEN

Vad händer hos oss...Posted by Marita Sun, April 05, 2015 18:36:41
Nu var det dags igen...
För sådär en 9 veckor sedan tog jag Kaj med mig upp till Jämtland, Järpen. Med i bilen var även Pip och en höglöpande Astrid.
Målet var Marie på Kennel Thairgays - och för Astrids del förhoppning om ett romantiskt möte med Molargårdens Muscot, en av hennes hanar. Jag har lånat Muscot tidigare men då för Selmas skull (resultatet blev Mixtras Beata).

Bra mentalt, bra färg, bra päls, välkonstruerad med mera, därför gillar jag Muscot.

Vi hann knappt komma innanför dörren hos Marie så var det på g. 3 parningar hann vi med på 3 dagar och fort gick det, så det blev gott om tiden för att utforska Järpen innan vi styrde kosan hemåt igen.

Nu har valparna kommit, det blev 4v stycken underbara ! 3 killar och en tjej och Astrid skötte sig med bravur, vi behövde bara vara stand-by, sitta intill och titta på. Förlossningen hade precis satt igång när vi kom hem från middag hos goda vänner, 5 dagar för tidigt, men valparna mådde bra, puh!
Tiken var dubbelt så stor som hanarna, så förmodligen var det hon som hade satt igång alltihop...

Nu har valparna hunnit bli en vecka, utvecklas som de ska, är varma, livliga och går upp i vikt så jag hoppas att allt fortsätter som det ska.
Helgen...

Vad händer hos oss...Posted by Marita Sat, November 17, 2012 19:46:23
Besök av Anita med hundar, God middag o avslut med besök hos Mimmi och Scottie för Selmas parning, bara att hålla tummarna nu för att den tog....

Sommaren som var...

Mina hunduppdragPosted by Marita Tue, November 13, 2012 21:03:13
Sommaren har varit hektisk... Så gott som varje helg har jag varit ute på ringsekreteraruppdrag och däremellan klämt in goda vänner.. Här kommer några foton.....

Utsikt från altanen; Selma hos Anita; Ek i skymning; Skogspromenad; Piteå; Grillning hos Marie-Louise; Pitepalt för första gången; Fika hos Malin; Sommar i Stockholm; Hästa gård; Stuga Åland; Skogspromenad.

Planering....

Hundarna...Posted by Marita Sun, November 11, 2012 20:32:11

Nu planeras det för fullt.... Selma löper och vi har varit och hälsat på Mimmi utanför Enköping och Selmas tilltänkta "Scottie" - Molargårdens Muscot :-)

Håller alla tummar och tår för att allt ska gå vägen...Än är det inte höglöp så första visiten var bara för att jag ville se om de gillade varandra - och det gjorde de ...

PITEÅ

Mina hunduppdragPosted by Marita Sun, July 22, 2012 21:02:27
För några helger sedan flög jag upp till Piteå och jobbade som Ringsekreterare. Anki ställde ut Astrid åt mig på SDHK i Luleå på Lördagem och Piteå på Söndagen.. Bodde med Eija-Lena i liten stuga och hade hur trevligt som helst....TACK ALLA SOM GJORDE DET HELA SÅ TREVLIGT!!!
Här kommer bilder:

ISF och SDHK

Mina hunduppdragPosted by Marita Sun, July 22, 2012 20:50:10

Hemma och tar igen mig efter 2 dagar med hund.

Fredag kväll med trevliga engelska domar-damer på fransk restaurang (Bistro Bombance) i Enköping tillsammans med ringsekreterarkollega Agata Banach. Den rekommenderas verkligen!! Sedan hem till vännen Lena Stenfelt för övernattning inför ISF-utställning (Irländs Setter Förening) på Lördagen. Utställningsplats Kungsbyns Djurpark mellan Enköping o Västerås - Rekommenderas, hundvänligt!

Idag SDHK i Köping, med trevligt bilsällskap av Tina Andersson.

Det blev ju inte sämre av att Abigail (Abby) fick sitt sista certifikat och blev CHAMPION !!

Next »